FertilAid за Мъже е създаден от лекар, специалист по репродуктивна медицина. Съставките на FertilAid за Мъже са с научно доказани свойства по отношение на подобряване на мъжката фертилност и подобряване на цялостното репродуктивно здраве, като част от здравословен хранителен режим и начин на живот. Идеален за мъже с намален брой сперматозоиди и за мъже желаещи да оптимизират репродуктивното си здраве.

Оплодителната способност на семенната течност се определя не само от общия брой сперматозоиди, но също и от тяхната концентрация в определен обем, тяхната подвижност и морфология. Подвижността на сперматозоидите в спермограмата се дефинира като процентът сперматозоиди, които се движат, както и тяхната способност да „плуват” в права посока. Семенната течност с добри показатели е с жизнеспособни сперматозоиди в оптимална концентрация и позволява те да се придвижват през матката към фалопиевите тръби и, най-накрая, да проникнат през обвивката на яйцеклетката, за да настъпи оплождане.

Как да бъдат повишени броя и подвижността на сперматозоидите? FertilAid за Мъже е отговор на тези ключови въпроси свързани с мъжкото репродуктивно здраве. С ефективната си формула, която съчетава мощна комбинация от антиоксиданти, витамини, минерали и аминокиселината L-Carnitine, FertilAid за Мъже подпомага формирането на семенна течност с висока оплодителна способност, като повишава както общия брой здрави сперматозоиди, така и тяхната подвижност. Независимо клинично проучване с FertilAid за Мъже показва значимо подобрение на спермограмата, със значимо увеличение на „общия брой подвижни сперматозоиди”.
Препоръчителнно е да вземате FertilAid за мъже най-малко 2-3 месеца. Като се има в предвид целия жизнен цикъл на спермата, ще отнеме 2-3 месеца, преди да може да се измери разлика в спермограмата. Разбира се добре е да продължите да вземате тази добавка, докато се постигне бременност, за да осигурите оптимални параметри на сперматозоидите.

Повече информация за продукта можете да получите от неговият сайт:
www.fertilaid.bg