Техники за предварителната секс игра

Преварителната секс игра може да бъде разделена на 5 категории както следва:

1.     Емоционална предварителна секс игра

2.     Ментална предварителна секс игра

3.     Практически ориентирана предварителна секс игра

4.     Самонасочена предварителна ескс игра

5.     Физическа предварителна секс игра

Емоционална предварителна секс игра

Този вид предварителна секс игра може да се развие по всяко едно време на сексуалният акт и същтността й е вашият секс партньор да бъде убеден в неговата изключителност: върши работа както нежно обаждане по телефона, така и изпращане на електронон писмо или съобщение по фейсбук месенджър. Този вид предварителна секс игра укрепва чувството за сигурност във връзката ви и се харесва на много жени.

Ментална предварителна секс игра

Ако вашият секс партньор може да усети, че вие сте в настроение за секс то това е предпочитаният вид секс игра. Мръсен секс разговор по телефона или текстово съобщение може да бъде изключително възбуждащо и за двамата. Ако това не ви се нрави, опитайте със секс закачки по телефона или по интернет. След като започнете креативните идеи ще дойдат от само себе си.

Практически ориентирана предварителна секс игра

Ако вашият сек партньор е концентриран в друго занимание, това е предварителната секс игра за вас. Предварително трябва да сте убедени обаче, че вашият секс партньор няма друга работа за вършене след тази, която вече е започнал. Махнете си всички дрехи и го подканете директно – това върши работа в 98% от случаите.

Самонасочена предварителна секс игра

Това е предварителна сек игра в случаите когато искате да изненадате вашият партньор със сексуалното си желание: подканете го да вземета обща баня на свещи, предложете романтична вечеря или разходка покрай морето и/или в парка – върши работа и това.

Физическа предварителна секс игра

Това е директно прехождащата секса игра, чиято цел е да релаксира и възбуди двамата партньора.

Масаж на другия

Жените обичат да бъдат масажирани, особено около сензитивните им органи, да бъдат докосвани и целувани там. Набюдавайте реакциите на другия много внимателно.

Целувките

Целувките са може би едно от най-сензитивните удоволствия, които двамата могат да си доставят.

Леки ухапвания на другия

Внимателно с тази техника, която може да се превърне в повод половият акт да не се състои въобще.

Линеарна и нелинеарна предварителна секс игра

При линеарната предварителна секс игра се следват нормалните последователни стъпки описани дотук: започва се с целувки и разсъбличане на другия.

При нелинеарната секс игра се прескачат много етапи на предварителната игра, което може да бъде много възбуждащо и за двамата. Какво и как ще се случи зависи изцяло от вашата креативност.

https://getcialisnow.com