Предговор

Всеки мъж или жена искат да са добри любовници, особено ако имат специален партньор в живота си и желаят да го задоволят напълно и да го направят щастлив.

Но за съжаление много малко от тях имат идеята как да стане това.

Тази поредица от статии ще ви помогне да бъдете по успешни и сензитивни любовници.

Предварителна игра – целувките

Играта преди секса изпълва обикновено жената с желание за секс. Оптималното врезе за тази игра според повечето от водещите сексолози в света е 15-20 минути, като има жуни които се нуждаят и от по продължителна стимулация, а има и жени които се нуждаят от по кратка, за да достигнат до оргазъм.

Не е задължително играта преди секса да започне в спалнята на двойката, тя може да започне нап ример и по време на романтична разходка или по време на вечерята още. Силата на сугестията, комплиментите или просто пошляпването по бедрата или дупето са важни елементи от тази предхождаща секса игра. Естествено основната концентрация трябва да е насочена към ерогенните зони на жената.

Избягвайте да докосвате гърдите и/или гениталиите на жена по време на тази игра, концентрирайте се върху стимулацията на други части от тялото на жената, което също ще генерира отделяне на окситоцин в нейното кръвообръщение.

По време на предварителната игра някои жени могат да изпитат също оргазъм и ако имате такава партньорка насреща си предварителната игра трябва да е по-къса като продължителност и по интензивна.

Целувките

Много изследвания показват, че преобладаващата част от жените решават дали да правят сек с мъжа до тях в зависимост от това дали той може да се целува добре или не, факт който не се знае или не е оценява от мъжете. Една добра целувка казва повече за чувствата на мъжа или жената от много думи.

Биологично погледнато в хода на целувките двойката комуникира на еднакви нива: уста в уста, устни в устни и език в език.

В хода на целувките мъжете и жените извършват едни и същи движения.

Целувката в повечето случаи е иден нежан акт на доверие между двойката. По време на цеулвката Вие докосвате Вашата партньорка, миришете и усещате вкуса й. Целувката води до първоначално кръвонапълване на гениталиите. Една от причините целувката често да е магнетичен акт е, че устните са богато инервирана част от тялото, инервацията на устните е много сходна, но не и аналогична на инервацията на срамните устни на жената. С напредване интензитете на целувката следва и по голямо кръвонапълване на гениталиите и на двамата партньори: срамните устни при жената набъбват, вагината й се разтваря, клиторът й еректира, а при мъжа се генерира ерекция.

При добрата целувка се заангажират цялата уста на партньора и е добра идея ръцете на партньора да не са стоят безучастни докато целува другия. При дълбоката целувка главата на партньора се извива назад, за да предотврати инстинктивно докосването на носовете на партньорите, долната челюст и над 34 мускула по лицуто взимат участие в акто на целуването. Добрата целявка е често напълно артистичен акт.

Съвети за добро целуване

Да бъдете спокойни, а не възбудени емоционално е секрета на добрите целувачи.

1.     Не отваряйте широко устата си в хода на първоначалният акт на целуването

2.     Докосвайте с Вашият език нейните долни устни, нежно и като че ли случайно

3.     Смучете найните устни но само веднъж

4.     Езика Ви е най-възбуждащият органи във Вашата уста, и затова го ползвайте нежно и внимателно, а не като наострен меч

5.     След целувката по устата започнете да целувате други области от лицето на партньора си: затворените му очи, врата или областта зад ушите му; върнете се после върху устата на партньора си

6.     По време на целуването дишайте през носа си, а не през устата

Ритъм на целувките

Всяка целувка има свой ритъм и задължително трябва да го усетите: цеулвката може да е кратка или продължителна, нежна или страстна, бавна или бърза. При много двойки целувките имат един и същ ритъм: започват бавно и нежно и се задълбочават като страст постепенно.

Всяка цзелувка е строго индивидуален акт.

Докосвания по време на целувката

Горепосоченото движение на главата назад е натурално по характер и не означава отдръпване. Масажирането тила на другия или врата му прави акто на целуването по сензитивен.

Допустимо е и да докосвате лицето на другия по време на акта на целуването, а също така и ръцете му. Можете да си играете с косата му. Лекият натиск/подръпване на ушите на другия по време на целуването се възприема също добре от много двойки.

Ако целувате до оргазъм другия бъдете сигурни, че ще последва масивно отделяне на хормона окситоцин – хормона на верността.

Грешки при целуването

·      Използване на езика Ви като твърд меч…това често е неприятно за жената

·      Достигане до фаникса й с езика Ви – ако е възможно естествено

·      Не й давате дъх да си поеме

·      Не променяте позицията си по време на целуването

·      Имате лош дъх в устата си

·      Ползвате дъвка докато се целувате

Как да инициираме целувка

Освен вербална комуникация, съществува и невербална такава, така че можете да използвате езика на тялото си, за да инициирате вашито желание да получите целувка:

·      Насочете втренчен, но кратък поглед върху нейната долна устна

·      Отворете леко устата си, без да показвате зъбите си

·      Иинициирайте въздушна целувка

Разрушаване на бариерите при целуването

Ако се чувствате несигурен в партньора си, целунете го нежно на друго място напр по ръката и ако срещнете отзивчивост продължете смело напред.

Кажете й някакъв реален комплимент преди да инициирате целувка.

Ако всичко това се провали давайте смело напред, нищо не губите. Кажете нещо от рода на:

“Нищо не би ми харесало повече от една твоя целувка тази вечер”

“Съжалявам, но много искам да те целуна”

“Ще те целуна, пък и ако щеш ме убий след това”

Първата целувка

Цели романи са изписане и на тази тема. Общото правило е че първата целувка е тест за повечето жени, който определя дали ще последва продължение. Провалите ли се на този тест…

Затова първата целувка трябва да е нежна, много нежна и непродължителна. Жената трябва да усети вашата нежност, нещо което всяка жена желае да получава често или поне от време на време. Грубите любвници не се толерират добре.

Техники за целуване

·      Вашите устни трябва да бъдат меки, а устата леко отворена без да зяпате естествено

·      Направете няколко 2-3 меки/нежни целувки, като избягвайте да пъхате езика си в устата й или да облизвате зъбите й – ако издържите началните тестове ще имате достатъчно време за френски целувки

·      Тествайте езика си – удачният момент да стане това е по средата на целуването, като общото правило е и че тук нещата трябва да стават нежно и внимателно, като наблюдавате непрекъснато отговора на вашият партньор и при най-малка проява на негативизъм трябва да прекъснете употребата на езика си и да се концентрирате върху устните му, защото щом ви е допуснал да работите с устните му, това означава че поне това му е харесало. Допустимо е леко да хапете устните на партньро аси, но и тук трябват тонове нежност и деликатност.

·      Не олигавяйте вашата поливинка със слюнката си по време на целувките, ако усетите че вашите устни са много влажни просто ги прехапете леко, за да избършите слюнката по тях

·      Ако началото на процеса върви добре можете да преминете към по интимни целувки, а накрая да завършите с френска целувка

·      Уверете, се че вашата партньорка може да диша добре по време на целувките ви

·      Използвайте ръцете си докато я целувате нежно – поставете например едната ръка на кръста й или на долната част на гърба й, а с другата шепа погалете лицето й – техники и идеи много в тази насока