Предговор

Всеки мъж или жена искат да са добри любовници, особено ако имат специален партньор в живота си и желаят да го задоволят напълно и да го направят щастлив.

Но за съжаление много малко от тях имат идеята как да стане това.

Тази поредица от статии ще ви помогне да бъдете по успешни и сензитивни любовници.

Женски ерогенни зони

Под “ерогенни зони” разбираме области от тялото на мъжа и жената, чието докосване предизвиква сексуално желание и/или приятни усещания.

Освен гениталиите ерогенните зони варират при отделните индивиди: някои жени обичат да им бъде докосван врата, или косата, а други стомаха, краката или други области на тялото…

 

Жените притежават повече ерогенни зони от мъжете и затова започваме с тях.

За всеки мъж, който иска да доведе партньорката си до екстаз е важно да знае тези зони. Както всички знаем предварителната игра е много важна за жената и никога не трябва да е пренебрегвана от мъжа.

Помнете, че всяка жена е строга индивидуалност, една жена може да реагира с отдръпване при докосване на гърдите й, докато друга при същото докосване с последващата им стимулация да получи оргазъм. Задължително е мъжа да е много наясно с ерогенните зони на партньорката си, за да знае какво следва от докосването на определена ерогенна зона.

Ушите на жената

Много нерви завършват в ушната мида или в тъканта около нея, което прави тази област особено чувствителна за галене, целуване, васаж и леко хапане. Стимулацията на областта от ушната мида, която е разположена на 12 часа по циферблата на часовниковата стрелка доказано засилва сексуалното желание на жената и мъжа.

Устните

За огромна част от жените устните са тяхната първична ерогенна зона. Жените обичат да бъдат целувани. Целувката по устните е главният начин при повечето жени да изразят своето желание за секс.

Врата

Жените обичат техният врат леко да е гален, масажиран, целуван или хапан, особено чувствителна е задната част на врата и страничните му части.

Гръб

Долната част на гърба е малка но богато инервирана зона от тялото, която е особено чувствителна към внимателни или не ласти от всякакъв вид. Добър подход е да започнете приятно вечерта е като масажирате гърба на партньорката си, като по време на този масаж целувайте и хапете леко кожата над гръбначният й стълб. Прокарвайте езика си по дължината на гръбначният стълб на партньора си, някои жени изпитват гъдел при това докосване, но той се преодолява с по голям натиск на езика върху кожата.

Краката

Ефекта от ласките по бедрата са общоизвестни, но малко се знае, че долната част на краката са екстремно ерогенна зона. Целувайте, хапете и ближете тази част от тялото на жената вкл.и пръстите на краката й.

Ръце

Особено чувствителни са китките на жената.

Гърди

Не при всяка жена зърната са сензитивни – това също е малко известен факт, но при всички жени зоната около зърната е невероятно чувствителна, затова започнете вашите ласки именно от нея, а не директно да насочите вниманието си върху зърната й – гова често е наприятна грешка.

Клитор

При някои, повечето жени клитора е по-силна ерогенна зона от гърдите, докато при другит е обратното – view site кое е вярно за вашата партньорка вие ще разберета сами в хода на сексуалното общуване с нея.