Тук ще бъдат публикувани фармакотерапевтични статии.
В този подраздел ще бъдат публикувани статиите касаещи новият ми лекарствен справочник.Целта на описанието е да се предостави както базисна, така и детайлна информация за лекарственото действие, която да бъде в основата за взимане на адекватно терапевтично решение.
От този подраздел можете да получите информация за различни фармакологични компании, български прозводители или чуждестранни компании имащи регистрирани продукти у нас: история на създаването, иновации и други интресни неща.

В този подраздел ще публикуваме потенциално интересни за всички посетители на сайта статии.

От тази подсекция на сайта можете да получите информация за различни хранителни добавки и тяхната роля като допълнителна терапия. Хранителните добавки не могат да заменят другите видове терапия, те не могат да заменят и редовното хранене. Преди да ползате дадената хранителна добавка задължително се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт дали тя е подходяща за Вас. Не започвайте самолечение !

д-р Димитър Кехайов©, 26 Декември 2006 година

Информацията за тези лекарствен бюлетин е от публикациите на сайта на ИАЛ www.bda.bg. Не сме в състояние да сложим линк към всяка една страница от техния сайт, защото самия сайт е труден за обработване. ФДА няма претенции за инфото от техния сайт, то е за всички здравни работници по света ! Искрено се надяваме за в бъдеще ИАЛ да ни отбремени от тази тежка задача да даваме концентрирана информация за новорегистрираните у нас лекарства. Имаме много по ценни приоритети. Описаните  в този лекарствен бюлетин препарати обаче: (1) може да не отразяват пълноценно регистрираните продукти поради различни причини и (2) голяма част от тях все още не са налични в аптечната мрежа поради това, че не са им определени крайните цени. Стремим се да изградим добри отношения с фирмите вносители, за да получаваме максимално пълноценна информация и от тях. Нямаме никакви претенции към информационната обработка в този подраздел на сайта, дори се извиняваме за нея !

Авторските права върху начина на обработка на информация на заболяванията в терапевтичния индекс принадлежат на д-р Димитър Кехайов©, Декември 2006 г.

Този раздел се преглежда от над 11 500 гости на сайта месечно. Тук можем да поставим PR материал за Ваш нов продукт, както и за Вашите услуги в сферата на здравеопазването и да помогнем по ефективен начин тяхната презентация. В момента има консерватизъм в Европа по отношение рекламата на лекарствени средства по интернет, но предполагаме че това ще е само временно. Цените, които предлагаме са невероятно конкуретнти: 0.29 лв. за 1 прочитане на статията (брояча ни не се влияе от програми имитиращи интернет трафик) или по договаряне годишно независимо от броя на прочитанията (моля обадете се за конкретната за Вас цена) - изборът е Ваш. !

Информацията в този подраздел ще е съобразена с препоръките на Световната Здравна Организация към фирмите предоставящи лекарствена информация. Засега има само два файла: стар за виагра и нашия шаблон за лекарствените ни монографии по който ще работим.

Септември 2006 г. д-р Димитър Кехайов©

В този раздел се предоставя информация върху която се изгражда изкуството на лекарствената терапия.